Κερδοκάρτα alter eGo. Ζητήστε τη δική σας σήμερα!
Insider

Κερδοκάρτα alter eGo. Ζητήστε τη δική σας σήμερα!

Η Κερδοκάρτα alter eGo κάνει τις αγορές σας ακόμα πιο συμφέρουσες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε τη δική σας σε ένα κατάστημα alter eGo.

Όπως γνωρίζετε από την εμπειρία σας, το άτμισμα είναι αρκετά πιο οικονομικό από το κάπνισμα. Για τους πελάτες μας, αυτό δεν οφείλεται μόνο στις προνομιακές τιμές μας, αλλά και στο πρόγραμμα επιβράβευσης που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς με τη μορφή της Κερδοκάρτας.

Με την Κερδοκάρτα alter eGo εσείς κερδίζετε πόντους από τις αγορές σας και εμείς κερδίζουμε ευχαριστημένους πελάτες!

Η Κερδοκάρτα alter eGo δεν είναι πιστωτική, δεν έχει συνδρομή ούτε ημερομηνία λήξης και μπορείτε να την παραλάβετε εύκολα και γρήγορα από ένα κατάστημα alter eGo ή μια συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Έχοντας στα χέρια σας την Κερδοκάρτα φροντίζετε έτσι ώστε να βγαίνετε διπλά κερδισμένοι από κάθε αγορά σας που σχετίζεται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Σκεφτείτε πόσο συχνά αλλάζετε αντίσταση ή κάθε πότε αγοράζετε ένα καινούργιο υγρό αναπλήρωσης και θα δείτε ότι ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε ένα σύνθετο mod αλλά ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάλι σας συμφέρει!

Πώς συλλέγετε πόντους με την Κερδοκάρτα alter eGo;

Αγορές

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά σε ένα κατάστημα alter eGo ή σε μια συνεργαζόμενη επιχείρηση ανταμείβεστε με πόντους τους οποίους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στις επόμενες αγορές σας.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε 1€ που ξοδεύετε κερδίζετε 1 πόντο. Έπειτα, κάθε 20 πόντοι που συλλέγετε ισοδυναμούν με 1€ για τις επόμενες αγορές σας. Για παράδειγμα εάν εσείς έχετε συλλέξει 83 πόντους τότε μπορείτε να εξαργυρώσετε 4€ στην επόμενη αγορά σας.

Αποκλειστικές Προσφορές

Επίσης, μέσω της Κερδοκάρτας alter eGo μπορείτε να επωφελείστε από αποκλειστικές προσφορές και να συλλέγετε ακόμα περισσότερους πόντους. Ρωτήστε το έμπειρο προσωπικό των καταστημάτων μας και εκείνο θα σας ενημερώσει σχετικά με όλες τις ισχύουσες ενέργειες.

Πώς ενημερώνεστε για τους πόντους σας;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τους πόντους που έχετε συλλέξει κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα κατάστημα alter eGo ή μια συνεργαζόμενη επιχείρηση. Ακόμα μπορείτε να ελέγχετε το υπόλοιπο των πόντων σας και ηλεκτρονικά, εισάγοντας τον αριθμό της Κερδοκάρτας σας στο ανάλογο πεδίο, εδώ.

Πώς εξαργυρώνετε τους πόντους σας;

Σε κάθε περίπτωση, οι πόντοι σας συγκεντρώνονται στην Κερδοκάρτα σας και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε όποτε εσείς το επιθυμήσετε, αρκεί να έχετε τουλάχιστον 20 πόντους υπόλοιπο. Αν το ποσό της εξαργύρωσης είναι μεγαλύτερο από το ποσό της αγοράς τότε το υπόλοιπο των πόντων σας παραμένει στο λογαριασμό σας για να εξαργυρωθεί σε επόμενη επίσκεψή σας.

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε από σήμερα να επωφελείστε από τις αγορές σας στα καταστήματα alter eGo, συλλέξτε πόντους και κάντε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε την Κερδοκάρτα σας.