Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και Οικονομία: Εξοικονομήστε έως και 700€ το χρόνο! [Infographic]
TIPS - ΟΔΗΓΟΙ

[Infographic] Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και Οικονομία: Εξοικονομήστε περισσότερα από 700€ το χρόνο!

Γνωρίζατε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο εκτός από έως και 95% λιγότερο βλαβερό για τον οργανισμό σας είναι και σημαντικά λιγότερο «βλαβερό» για την τσέπη σας; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας δείξουμε πώς μπορείτε να κάνετε οικονομία με το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Ακόμα και οι μη καπνιστές γνωρίζουν ότι το κάπνισμα πληρώνεται… ακριβά!

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στις θανατηφόρες ασθένειες που προκαλεί, αλλά και στην «τσουχτερή» τιμή του. Ένα πακέτο τσιγάρα κοστίζει πλέον περίπου 4€, ενώ τα έξοδα ενός καπνιστή δεν σταματούν εκεί. Από τα πιο αναγκαία, όπως η αγορά αναπτήρων, οι οποίοι εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού, μέχρι τα προαιρετικά, όπως οι ταμπακιέρες και τα τασάκια, τα οποία προστίθενται και αυτά στο συνολικό έξοδο. 

Ας πούμε λοιπόν ότι καπνίζετε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι το χρόνο ξοδεύετε 1,440€ μόνο για τα τσιγάρα σας. Αποκτώντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε περίπου το 50% των εξόδων σας, ενώ παράλληλα βελτιώνετε την καθημερινότητά σας!

animated image

Το ξέραμε ότι θα εκπλαγείτε! Σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτά τα χρήματα και δείτε το άτμισμα με άλλο μάτι.

Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι η απόφαση να κόψετε το τσιγάρο και να μυηθείτε σε μια νέα καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη, δημιουργήσαμε για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον infographic, το οποίο σας βοηθά να υπολογίσετε το κόστος του ατμίσματος και το ποσό που θα εξοικονομήσετε στο τέλος του χρόνου.

Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να το διαβάσετε!

ηλεκτρονικο τσιγάρο οικονομία infographic

Share this Image On Your Site

Αποκτήστε σήμερα ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo με 10% έκπτωση!